DANS,  LACH ,GENIET

Charaya van Elderen 

Mijn naam is Charaya van Elderen. ik ben 26 jaar en geboren in Amsterdam. Ik ben de eigenaresse van CharDance en geef Streetdance, Hip Hop, Zumba, Body Workout, Peuter en Kleuterlessen. Ik heb 10 jaar ervaring in het les geven van verschillende dansstijlen, van jong tot oud. Iedereen is welkom bij CHARDANCE.... tot snel !!!


 Meet Frank..

Frank geeft onze jongens groepen les in Breakdance en Hiphop.


Hallo mijn naam is Frank, ik ben 23 jaar en ik hou van reizen, skaten en gamen. Maar natuurlijk is dansen mijn grote passie. Ik heb veel ervaring met dansen, en heb heel veel shows gedanst over de hele wereld. Ik geef nu ook al geruime tijd les en vind het super leuk om kinderen te zien groeien met dans. Ik hoop jullie graag te zien in mijn lessen, zodat we samen wat vette move's kunnen gaan doen.... tot snel  !!Kimberley Dekker

ik ben Kimberly dekker en 22 jaar oud. Ik ben afgestudeerd van de dansacademie Lucia Marthas in Groningen. Vanaf mijn 5e heb ik altijd klassiek ballet gedaan. Op mijn 12e ben ik heel veel andere stijlen gaan volgen zoals hiphop, modern, jazz, tapdans en musicaldans. Elk weekend sta ik op het podium te zingen en te dansen. 

Ik geef de ballet lessen bij Chardance en hoop jou ook te zien in de ballet les